SENGETØJ

Vi forstår at det er en tillidssag at købe kvalitet sengetøj, og netop derfor er vi i løbende kontakt med vores leverandører, så vi sammen sætter standarder for produktionen, så vi løbende har kontrol med, og at der ikke anvendes skadelige stoffer i produktionen.

STØRRELSER PÅ SENGETØJ:
140×200 er til en HELT almindelig størrelse dyne – 140×220 er til en ekstra længde dyne – 200×200 er til en dobbeltdyne – 200×220 er til en dobbeltdyne ekstra længde

Viser 1–20 af 89 resultater

Viser 1–20 af 89 resultater

Se vores udvalg af billigt økologisk sengetøj

Vi fører et bredt udvalg af sengetøj i høj kvalitet. Da vi selv får produceret vores sengetøj, er vi med til at bestemme materialerne og vi vælger kun de bedste Oeko-Tex certificerede materialer, for vi ved at det kan mærkes.

Vi bruger forskellige vævninger og bomuldstyper i vores produktion. Samspillet mellem designet og materialet er vigtigt, og det kan være afhængig af den måde vi trykker designet på tekstilet.

Mange af vores designs har forskellig for og bagside. Det er faktisk designet, så du kan vende det, som du har lyst til. Ofte er det med et farverigt og spændende design på den ene side, og et mere roligt eller ensfarvet design på den anden side.

Vi har sengetøj med print, der falder i smag hos både voksne og børn, i kvaliteter der holder i mange år, så find dit næste sengesæt hos os.

STØRRELSER PÅ SENGETØJ:

140X200 er til en HELT almindelig størrelse dyne

140×220 er til en ekstra længde dyne

200×200 er til en dobbeltdyne

200×220 er til en dobbeltdyne ekstra længde