Dobbeltdyne

Er du på jagt efter en ny dobbeltdyne så husk på, at vi mennesker er meget forskellige, når det gælder vores krops temperatur. Derfor er det vigtigt, at I køber en dobbeltdyne, der passer til jer begge.

Ny forelsket? Eller er det bare super hyggeligt at sove samme under en dobbeltdyne? Eller elsker du bare en stor dyne som dem de bruger på hottellerne i udlandet? Dobbeltdyner findes i hele vores store sortiment af vinterdyner og sommerdyner. Ønsker du er Dobbeltdyne er det vigtig at se hvor varm personerne/personen er som skal sove med den. Er det en luksus vinterdyne som Harmony Moskus som er top lækker og fyldig at man har lyst til, eller er det til de lune måneder kan man vælge moskus.

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Dobbeldyne, findes der noget bedre end at putte under en dyne med den man elsker.

Vores dobbeltdyner er inddelt i smarte kamre, hvilket gør at dobbeltdynerne passer optimalt til kroppens naturlige facon.

Dette gør at de giver den perfekte nattesøvn.

Alle vores dobbeltdyner er fremstille uden sundhedsskadelige kemikalier.

Alle dobbeltdyner kan vaskes ved 60 grader. Husk dog at benytte vaskemiddel uden enzymer til din dobbeltdyne, da almindeligt vaskemiddel ødelægger fjerenes og dunenes egenskaber.

Efter vask skal dobbeltdynen altid tørretumbles.

Dobbeltdynen har bedst af at bliver rystet undervejs i tørringsprocessen. Gammelt husråd: smid en tennisbold med i tørretumbleren og dobbeltdynen holder sig luftig.