casa

CasaDecor.dk er en virksomhed, som startede i 2005 og er førende inden for søde barselgaver, super legetøj til de mindste i familien og kvalitets dyner og hovedpuder til hele familien. Hos Casadecor.dk er vi en lille familie, som sætter en ære i at finde sjove og anderledes produkter fra hele verden. Altid med fokus på gode rene produkter. Casadecor.dk bestræber sig altid på at finde de bedste materialer og produkter uden tilsætningsstoffer.

 

Hos Casadecor.dk fører vi et stort program i dyner, som er fremstillet økologisk uden brug at skadelige tilsætningsstoffer. Alle vores dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som er slagtet inden plukning og har haft det godt.Sengetøjet stammer fra internationale brands som Marc o Polo, PIP Studio, Essenza og Esprit, alt sammen i samklang med tidens mode inden for boliginteriør.

 

Vi har hættehåndklæder, bløde plaider og legetøj til de små rollinger, som findes i et rigt udvalg og som lever op til vores kvalitetkrav. Især vores legetøj fra Kids Concept og Teddykompaniet er utrolig populær ved de helt små.

 

Som alle andre børnefamilier, har vi også en stærk holdning til priser og unødig omkostninger. Derfor har vi fravalgt E-mærkeordningen, som koster en stor sum årlig og som kun bliver pålagt varens priser. Vi har stillet os det spørgsmål, hvorfor skulle vi pludselig begynde at give dårligere service og til ugunst for os selv og forbrugere, blot fordi der er kommet en ny ordning? Nej vel!

 

Der er selvfølgelig helt klart at forbrugeren stilles sikkert i handlen på nettet, men vælger man danske leverandøre er man alligevel sikret inden for lovgivningen og de 14 dages returret, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke eksisterer i så mange år.

 

Vi står klar med vejledning på mail og telefon, hvis du skulle ønske det. Du er også velkommen i vores showroom, bare ring og bestil tid først.

 

Tak for besøget på vores shop og vi håber, du finder lige det du ønsker dig.

 

CasaDecor.dk