Hovedpude

Hovedpude

Stort udvalg i hovedpuder Vil du hvile dit trætte hoved på naturlige gåsedun, moskusdun eller en blød eller fast New Classic ergonomisk hovedpude, Med trykaflastende memory foam, der giver optimal støtte til din nakke og hovede? Hvis du har udfordringer med at finde ro til nakken, er det vigtigt at finde ud af hvilken type hovedpude der er bedst, da ikke alle hoveder er ens, og puderne har forskellige kvaliteter, højder og størrelser. En rigtig luksus-hovedpude Kunne være Feng shui 3-kammer hovedpuden som er fyldt med de fineste hvide gåsedun, der giver hovedet den bedste støtte, hele natten igennem. Den bliver ikke flad efter at man har sovet med den, hovedpuden former sig nemlig efter nakken uden at blive flad. Ergonomiske hovedpuder kan vaskes og er iklædt antibakterielt vår. Vi har også et specielt vaskemiddel til brug for vask af hovedpuder og dyner. Ønsker du en lav pude eller sover på maven skal du have en blød pude, og hvis du sover på ryggen skal du nok gå efter en fast pude med lidt højde. Tykkelsen på din hovedpude kan ganske enkelt afgøre om du får en god nattesøvn. Ønsker en lav eller høj hovedpude har vi en hovedpude som passer lige til dig. Så ønsker du dig den bedste nattesøvn, skal du have tykkelsen på hovedpuden i dine overvejelser. Rigtig god fornøjelse med jagten, eller ring til os så hjælper vi dig med at finde den rigtige hovedpude.

24 varer

Faldende orden
pr. side


Vil du hvile dit trætte hoved på naturlige gåsedun, moskusdun eller en blød eller fast

New Classic ergonomisk hovedpude

Med trykaflastende memory foam, der giver optimal støtte til din nakke og hovede?

Hvis du har udfordringer med at finde ro til nakken, er det vigtigt at finde ud af hvilken type hovedpude der er bedst, da ikke alle hoveder er ens, og puderne har forskellige kvaliteter, højder og størrelser.

<strong>En rigtig luksus-hovedpude</strong>

Kunne være Feng shui 3-kammer hovedpuden som er fyldt med de fineste hvide gåsedun, der giver hovedet den bedste støtte, hele natten igennem.

Den bliver ikke flad efter at man har sovet med den, hovedpuden former sig nemlig efter nakken uden at blive flad.

Ergonomiske hovedpuder kan vaskes og er iklædt antibakterielt vår.

Vi har også et specielt vaskemiddel til brug for vask af hovedpuder og dyner.

Ønsker du en lav pude eller sover på maven skal du have en blød pude, og hvis du sover på ryggen skal du nok gå efter en fast pude med lidt højde.

Tykkelsen på din hovedpude kan ganske enkelt afgøre om du får en god nattesøvn.

Ønsker en lav eller høj hovedpude har vi en hovedpude som passer lige til dig.

Så ønsker du dig den bedste nattesøvn, skal du have tykkelsen på hovedpuden i dine overvejelser.

Rigtig god fornøjelse med jagten, eller ring til os så hjælper vi dig med at finde den rigtige hovedpude.