Sommerdyne

Sommerdyne En sommerdyne er utroligt dejlig og let. Mange vælge helårsdyner i stedet for sommerdyner, men hvis du er en meget varm person og sommernætterne nemt er hed, så kan en sommerdyne være en rigtig god investering mod en nattesøvn. Vores sommerdyner er produceret uden brug af skadelige kemikalier, og vores vår er 100% bomuld, Oeko-Test 100.

HELÅRSDYNE EURODUN FENG SHUI

6 varer

Faldende orden
pr. side

Forskning viser at hvis vi ikke sover godt om natten, er det ikke godt for vores helbred. Derfor er det vigtig af finde en dyne som kan holde din krop i en stabil temperatur om natten.

Mennesker der sveder meget om natten. Hvad enten det er en overgang eller bare ind imellem, så vil de få stor glæde af en sommerdyne. Helårsdynen bliver for varm.

Til dem anbefaler vi altid en moskusdun dyne, da moskusdun er temperaturregulerende.

Alle vores sommerdyner er udstyret med et varmeskema hvilket gør, at du som kunde hurtig kan finde lige den sommerdyne du skal bruge.

Har du brug for hjælp er du velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige sommerdyne til dig.

Casadecor.dk fører et stort program i dyner, som er fremstillet økologisk uden brug at skadelige tilsætningsstoffer.

Alle dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som har haft det godt.

Er du evt en meget varm person, som oftes er det mænd som sveder meget om natten og kvinder i overgangsalderen.

I vil have glæde af en sommerdyne hele året rundt, da en helårs dyne er for varm. til dem anbefaler vi altid en moskusdun dyne.

Eller ring til os så hjælper vi dig med at finde den rigtige sommerdyne til dig.