Dyne

Dyne

Hos Casadecor tilbyder vi et bredt udvalg af dyner fra de populære mærker Eurodun og Feng Shui. Vores dyner er af høj kvalitet og er designet til at give en god nats søvn og øget komfort.


Eurodun er kendt for deres eksklusive dyner, fremstillet af højkvalitets materiale såsom moskusdun og gåsedun. Deres dyner er designet til at give en optimal temperaturregulering, så du altid kan sove godt og vågne op frisk og veludhvilet.

Feng Shui er noget af det mest lukseriøse du finder indenfor dyner og puder. Dunene er økologisk renset og kommer fra økologiske farme hvor dyrenes velfærd er i prioritet, så ingen dyr plukkes levende.. Deres dyner er desuden lavet af allergivenlige materialer og er designet til at passe til forskellige årstider og temperaturer.

Hvis du har behov for vejledning til at finde den rigtige dyne til netop dig, så er vi tilrådighed (for det meste) på 23627805 eller 40250097

SOMMERDYNE HELÅRSDYNE VINTERDYNE EURODUN FENG SHUI

Varer 1-35 af 45

Faldende orden
Side
pr. side

Ny dyne?


Din dyne og din pude er et afgørende element i dit soveværelse, som skal være med til at sikre dig den bedst mulige nattesøvn. Om du sover for varmt eller for koldt har lige stor indflydelse på om du får en rolig og behagelig nattesøvn.

Vores store udvalg af dyner består af kvalitetsdyner, der er fyldt med naturlige rene dun. Dun og fjer er fantastisk at bruge til fyld i dyner, de er bløde, behagelige, lette og isolerende, hvilket gør det til den perfekte løsning til at holde dig varm og komfortabel hele natten.

Herunder finder du lidt information om de forskelligheder der er ved dyner.

Dyne fyld?


Dyner kan være lavet med flere typer fyld: naturlig (dun, silke, bambus, uld) eller syntetisk (mikrofibre).

Vores dyner er fyldt med højkvalitets Moskus- eller Gåsedun, som er nøje udvalgt for at sikre, at vores kunder får det bedste af det bedste, når det kommer til deres nattesøvn. Vi tror på, at kun det bedste er godt nok, og derfor har vi valgt at specialisere os i dundyner.

Dun er en utrolig lette små klynger af bløde dunfibre-, trådlignende filamenter, der kommer fra undersiden af ænder og gæs. Dens fremragende evne til at fange varm luft, samtidig med at den tillader frisk luftcirkulation og fugtabsorption, gør den til et ideelt valg for ultimativ komfort året rundt. Dun har også evnen til at ånde, absorbere og sprede fugt. Luften cirkulerer frit omkring dig, opretholder din optimale kropstemperatur og holder dig komfortabel om sommeren ( sommerdyne ) og hyggelig om vinteren. (Helårsdyne eller vintervarm ), dun inddeles i forskellige farver og kan variere i kvalitet afhængigt af faktorer som fuglens modenhed og art.

Ligeledes kan dunen stamme fra forskellige lande og alt efter årstid f.eks være fra Sibirien, Østrig eller Canada og Kina, Generelt er moskusdun køligere og lettere, mens Gåsedun, er større i størrelse, er varmere og isolerende mere. Gåsedun bruges ofte til varme vinterdyner.

Moskusdun


Moskusdun er en type af dun, som kommer fra moskusænder. Denne type dun er kendt for at være meget blød og varm og har fremragende isoleringsevne. Dunen samler sig i små klostre og Moskusdun er den dun som ligner edderdun i opbygning

Gåsedun


Gåsedun er en stor dun og har en stor isoleringsevne, derfor bruges gåsedun ofte til de tykke varme dyner Fjer fra gåsen er velegnet til pudefyld, fjerne er store og bøjelig her blander man både dun og fjer. Det kan man også gøre i dyner. Dyner med blandede småfjer og rene dun giver en tungere dyne hvilket nogen føler sig bedre tilpas med. Tunge dyner bruges ofte til børn hvis de sover lidt uroligt.

Allergi


Vores dundyner er allergi testet både på vår og fyld. Alle vores dyner er Oeko-Tex certificeret, hvilket er din garanti for at den er fri for skadelig kemi. NoMite mærket som dynerne også bærer betyder, at dynen er fri for husstøvmider. DownAfresh har de fleste af vores dyner, også dem som er lidt billiger, med en blanding dun/ fjer.

Svanemærket finder du på de fineste dyner, Feng Shui. Her kan vi følge dunene fra landmanden til vores fabrik og videre til os.

Det er jeres garanti for at det er de bedste råvarer vi bruger.

Dyne til årstiden


Sommerdyne: der findes flere forskellige typer sommerdyner. Er du en varm person kan du måske med fordel sove med en af vores kvalitets sommerdynerne hele ået rundt. Ellers kan en moskus sommerdyne anbefales. Start med at bruge dynen omkring Maj og helt til Oktober, herefter finde du så din vinterdyne frem indtil vi når april/maj igen.

Helårsdyne: Gider du ikke bøvle med at skifte dyne sommer og vinter, skal du vælge helår dyner. De har som ofte en lidt lavere bæreevne, da dynen ikke skal være for varm om sommeren, men heller ikke for koldt om vinteren.

Vinterdyne: Er til dig der gerne vil følge årstiderne - og gerne vil have en af de tykke bløde dyner at putte dig i om vinteren, her finder du et stor udvalg af de forskellig dynetyper med forskellig dun kvaliteter, her anbefaler vi at man har en sommerdyne at skifte med.

Dynestørrelser


Når det kommer til dyne størrelser, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse dyne, der passer til dig og dine behov. Vores dyner fås i følgende størrelser:

70 x 100 cm - Babydyne
100 x 140 cm - Juniordyne
135 x 200 cm - Enkelt- Dyne
135 x 220 cm - Enkelt-dyne i ekstra længde
200 x 200 cm - Dobbeltdyne
200 x 220 cm - Dobbeltdyne med ekstra længde
220 x 240 cm - Kingsize
240 x 260 cm - Emperor

De mest almindelige dyne størrelser er enkelt og dobbelt i normal og ekstra længde.

Enkeltdyner passer til en enkeltseng, som typisk måler 90 x 200 cm, mens dobbeltdyner passer til senge som måler 140 x 200 cm. Kingsize og Emperor dyner passer til en større dobbeltseng, som typisk måler fra 160 x 200 cm til 180 x 200 og derover.

Hvis du er højere end gennemsnittet eller foretrækker mere plads under din dyne, kan du overveje at vælge en dyne med ekstra længde.

De fleste mennesker sover bedst med deres egen dyne og vælger derfor en enkeltdyne til en person 135x200 135x220. Disse 2 størrelser er standardstørrelser i Danmark og der er også disse størrelser det er nemmeste at finde sengetøj til.

Dyne til to personer


En dyne til to personer, også kendt som en dobbeltdyne eller par-dyne, er designet til at passe til en dobbeltseng og give mulighed for, at to personer kan dele en dyne. Afhængig af præferencer og hvor meget dyne den enkelt ønsker, er der flere muligheder. Dobbeltdyner i 200 x 200 og 200 x 220 kan bruges til to personer, disse 2 størrelser er standardstørrelser i Danmark men du kan også vælge en Kingsize eller Emperor dyne, her er dynen nok til to personer.

Køb af dyne i udlandet!


Det er vigtigt at bemærke, at dyne størrelser kan variere fra land til land, og det er derfor en god idé at kontrollere målene, når man køber en dyne fra udlandet eller fra en online butik, der sælger internationale dyne størrelser. Det kan være svært at finde sengetøj til alle disse forskellige størrelser.Det er også vigtig at bemærke det er ikke alle lande der har samme skrappe kvalitetskontrol som vi har i Danmark og Europa.

Dun kvalitet – CUIN eller bæreevne?


Bæreevne er en betegnelse for dynens renhed - jo større bæreven jo rener dunfyld bruges.

Sengesæt til din dyne


Hos Casa Decor har vi et bredt udvalg af kvalitets sengesæt som matcher de flotte kvaliteter i vores store udvalg af dyner, gå på opdagelse og finde lige det smukke sengetøj der passer til din drøm.

Vask og vedligehold af dine dyne


Læs vores anbefalinger til pleje og vedligeholdelse af dyner og puder. Husk altid at bruge det rigtig sæbe hvis du ønsker at vaske dine dyner og pude. Sæben kan købes på siden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Brug for hjælp?


Vi forstår, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige dyne for en god nattesøvn. Både når det gælder dit barn eller dig selv. Gennem hele livet ændrer vi os, vores søvnbehov ændre sig og det samme gør vores behov for isolering og varme.

Derfor er vores ekspertteam klar til at hjælpe dig med at finde den rette dyne til dine behov. Vi kan kontaktes indenfor normale arbejdstider, men der kan være specielt travle dage hvor vi ikke har mulighed for at tage telefonen. Skriv gerne en mail eller ring:

Email: [email protected]. Vores telefonnumre er 23627805 og 40250097

Vores dedikerede team er specialiseret i dyner og har mange års erfaring indenfor branchen. Vi vil lytte til dine præferencer og behov og rådgive dig om den type dyne, der passer bedst til dig. Uanset om du har brug for en let og åndbar dyne til sommeren eller en varm dyne til vinteren, vil vi hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Vores mål er at hjælpe dig med at få den bedste nattesøvn, du fortjener, og vi tror på, at en god dyne er en vigtig del af denne proces. Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte dyne til dine behov!