Soveværelse

Søvn er en af de vigtigste ting i livet. Hos casadecor.dk forsøger vi at gøre disse øjeblikke ekstra specielle med de produkter af højeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af dyner, sengetøj, lagner og madrasser fra nogle af de bedste mærker på markedet, herunder EURODUN, Pip Studio, Essenza, Marc O'Polo og mange andre.

Dyne Hovedpude Sengetøj Lagen Madrasbeskyttelse Pynte pude Plaid Rullemadras

Filtrer
Filtrer efter
Pip Studio Serie

Varer 1-35 af 245

Faldende orden
Side
pr. side

Sov godt i vores dejlige produkter til soveværelset.

Hos casadecor.dk finder du unikke produkter som med smukke farver og kvalitetsbevidste detaljer danne forudsætning for en god søvn.

 

Er du på udkig efter en ny dyne eller pude?

Vores dyne og pude kollektion byder helt sikkert på en passende dyne eller pude. Vores dyne kollektion byder på høj kvalitets dyner til alle årstider, vælg for eksempelvis mellem en helårsdyne, en sommerdyne eller en vinterdyne. Dynens størrelse afhænger naturligvis også af dine ønsker og behov. Vores kollektion byder på alle gængse størrelser og finder du ikke den ønskede størrelse har vi mulighed for at specialsy en dyne i dine mål. Se vores mange dyner her.

 

I forhold til puder så findes disse i flere forskellige højder, forskelligt materiale og med eller uden dun, så du kan være sikker på at finde den som passer dig bedst.

 

Blødt sengetøj af høj kvalitet

Sengetøj skal ikke kun være pænt at se på. Det skal også være blædt og lækkert at putte sig ind i. Alt vores sengetøj er af højeste kvalitet, eksempelvis er PIP Studio sengetøjet lavet af 100% højkvalitets Percale bomuld. Percale er fintvævet bomuld af høj kvalitet med et trådantal på 200.

 

Dynebetræk i forskellige størrelser

Hos casadecor.dk har vi et bredt udvalg af dynebetræk i forskellige størrelser fra baby junior til enkeltdyner og dobbeltdyner:

 

Dynebetræk 70x100 cm

Dynebetræk 100x140 cm

Dynebetræk 140x200 cm

Dynebetræk 140x220 cm

Dynebetræk 200x200 cm

Dynebetræk 200x220 cm

 

Hvordan gør man sit soveværelse hyggeligt?

Sengetæpper, puder og plaider er en god måde at skabe hygge i soveværelset. Om du er til de enkelte klassiske designs eller om du elsker blomstrede motiver så har vi helt sikkert noget som vil sørge for hygge i dit soveværelse. Mange af vores dynebetræk har matchende puder, gulvtæpper eller endda en plaid. Du kan også kombinere et blomstret dynebetræk med en solid pude eller omvendt.